Top 3: voordelen van een 3 puntssluiting

Wij als ervaren slotenmakers zien in de praktijk vaak na een inbraak dat het slot is geforceerd. In dit blogartikel gaan wij de voordelen van een 3 puntssluiting. Inbrekers letten op welk hang & sluitwerk u heeft. Zodra zij zien dat u een matig slot heeft slaan ze toe, wanneer u gekeurde sloten en deurbeslag heeft zien inbrekers dit ook en slaan ze u deur af, omdat het ze te lastig word gemaakt.

# Reden 1 makkelijke bediening
Met een cilinderbediende meerpuntssluiting draait u de deur open of dicht met de sleutel zoals u gewend bent. Een cilinderbediend slot wordt vaak toegepast bij voordeuren. Wanneer een slot cilinderbediend is, opent de deur door middel van de sleutel. Dit wordt ook wel een sleutelbediende meerpuntssluiting genoemd. omdat het draaien van de sleutel, alle haken bediend. Dit slot zult u het meest tegenkomen op voordeuren.Bij een krukbediende meerpuntssluiting worden, door de kruk omhoog te bewegen, de haken ingetrokken. Vervolgens kan met één handomdraai met de sleutel de deur worden vergrendeld.

# Reden 2 Alle sluitpunten worden gelijktijdig met één sleutel bediend
Wij kunnen met onze speciale apparatuur kunnen wij uw sleutels gelijksluitend maken. Zodat u met één sleutel alle sloten in huis kunt bedienen. Wij noemen dit ook wel gelijk sluitende sloten.

# Reden 3 Elektrische meerpuntssluiting
Heeft u toch liever een slot wat elektrisch of mechanisch werkt? Dat is ook mogelijk bij ons. Het volgende is mogelijk:
– Codeslot elektrisch (op batterijen)
– Codeslot mechanisch (zonder batterijen)

#3 Overlast van geluid en tocht wordt minder door een 3 puntsluiting doordat de deur op 3 verschillende plekken word afgesloten, word de deur strak in het kozijn getrokken zodra u het slot opslot draait.
De voordelen hiervan zijn:

– Minder tocht
– Minder omgevingsgeluiden vanuit buiten
– Kromme deuren worden weer recht getrokken

www.slotenmakers-zwolle.nl [-X-]

Deel dit artikel op Social Media:

Comments

comments